sickness running on low

ALLTSÅ!
Jag har alltså varit sjuk allt sedan jag och Anna-Karin (flickvän) kom hem från Thailnd.
Hela resan gick hur smidigt som helst och vi hann uppleva riktigt mkt och dessutom så kom vi billigt undan. Det var iofs inte ett av huvudobjektiven att klara av men det hjälper då jag ska till kanada mkt snart (och kommer sakna min AK väldigt väldigt mkt!) och åka skidor i månaderna 4.

Var i Whistler förra säsongen och det var grymt. Åkte då dit helt själv (alltså utan att känna ngn sen innan), och var där i 6 månader och trivdes som attan.
RÄtt märkligt att jag åkte iväg till kanada i första taget då jag aldrig riktigt har åkt särskilt mkt skidor eller varit särskilt begåvad på det heller för den delen. Men hursom så fick jag för mig att "nu jäklar jag ska åka skidor!". Väldigt Perigt att göra en sådan sak då jag lätt kan få infall som jag sedan går stenhårt på. På gott och ont förståss. MAO, jag gillar inte att planera!!!!

Jaaa.... nu är klockan 14.15 och det är mindre än två timmar tills att jag måste bege mig till jobbet (electrolux, tillverka kylskåp) för ännu ett race 16-23.30 är verkligen inga arbetstider som man skall vara särksilt avis över. Tvärtom så hinner man inte träffa ngn. Inga vänner, ingen familj.....INGA ALLS! Man är i ett ständigt statiskt tillstånd av jobb och sömn. Däremellan hinner jag även med att kolla på www.freeride.se som är en av få vänner jag har på mina vardagar (fy fan va sorgligt!).


Men men, nu som sagt är det dax att börja göra sig i ordning. Äta mat, byta kläder och promenera iväg till ......jobbet.

Stay classy Sverige
I´m Per Nyberg ?



RSS 2.0