Vad tycks?

Min senaste bild som jag tog i vintras men orkade inte publisera då.....I wish

Ne inte alls jag som har tagit kortet. Fattar inte äns hur han har tagit kortet. Ruggigt snyggt är det iaf.



Foto:
Grant Gundersson


soon it will be gone!

Har nu försökt att sälja en massa bröte ett tag. Skidorna försökte jag få iväg så fort jag kom hem pga av att dom är på tok för mjuka för mig...riktiga nudlar faktiskt. Den affären är nog på g tror jag.

Kameran behövde en uppdatering då jag fotar nästan bara skidor så behöver jag en som är mer vädertätad och har snabbare slutartider och fler bilder per sekund. SÅLD :D

Mina trekkers behöver jag inte mer och även dom ska väck. Är i "värsta" fall sålda till Kyo i Kanada för 100CAD...så typ...såld.

Mina G3 130mm hudar var skurna efter mina gamla skidor och då blir det lite för mkt på skidan som är bart..men förhoppningsvis är dom oxå SÅLD!

Nu kan jag även säga att jag är sugen på att sälja lite golfprylar som jag inte behöver längre....så om ngn vill ha ny putter eller driver (sugen Erling?? :P) så är det bara att höra av sig :D

Castle Whitfield blir bostaden vintern 2008/2009

Yes..troligtvis så kommer jag att få bo hos några polare i ett sjysst hus som en bekant vid namn Jack.
Vore riktigt bra om det gick i lås! :D

Säljes..

Nu ska jag uppgradera mig till en snabbare och proffsigare kamera så ska sälja av den här skönheten.
350D med 2GB Ultra II minnes kort, 18-55mm, 28-80 macro 100-300 objektiv.
 3500spänn vill jag ha för paketet...
ngn som vill köpa??
Julia?!


Fett bra setup

KHMR snåla as?

Jaaa då kollade man precis säsongskorts priserna på Kickinh Horse Mountain Resorts (KHMR) hemsida och ser till min förskräckelse att dom har höjt alla priser ordentligt. Mid week (mån-fre) kostade förra året 430CAD regularly är nu höjt till 735CAD, och early bird priserna (om man köper innan 12okt) från 410CAD till 625CAD...inte sjysst.
Ett fullt kort kostade 860CAD förr och nu 1008CAD. Deras taktik är alltså att det inte ska vara värt att köpa ett mid week för oss bummare. Förra året var det halva priset av ett helceko kort medan nu skiljer det bara 1500sek. Visst dom behöver mer pengar för att kunna förbättra skidorten...men ta ut det från de rika veckoturisterna ist! De hyr ju en stuga vid liften för 20 000kr veckan..de skulle nog inte gråta floder över 22 000kr veckan?!!?
LÅT OSS FATTIGA BUMMARE VARA I FRED!

Cykling..sommaren 09 roligaste grej?

Har gnällt om att jag inte har några pengar att köpa ngn tuff cykel att dundra runt i skog och stigar med i stort sett hela sommaren. En sjysst dirtrigg får man väl lägga ett par lappar på...ca 7 lappar...stora lappar. Lappar jag inte känner att jag har att lägga på sommaraktiviteter precis.
Men hallå...har ju en duglig heldämpad hoj som bara står och samlar damm juh! SÅ idag ska jag försöka fixa till den så mkt som möjligt och göra den körduglig. Imorrn/ikv..cykla i cykelspåren på billingen??

The Pixies - Where is my mind?

Meget bra låt jao!



yeah

fett grymm på att designa bloggar alltså. Not!
Har idéer om hur den ska se ut men inte kunskapen att göra det.
Åtgärda: Fixa mer skills på kodning eller sitta i timtal och försöka lista ut det sj?!
Lathund: Låta någon annan göra det...och yes...jag är rätt lat när det gäller sånt här.

Fan vad man är klantig då!

Jaa..så har man letad högt och lågt efter klipptid nu i tre veckors tid. När man äntligen får tag i en...vad gör man då??
FÖRSOVER SIG!! KUL JUL!
Som tur var så var det:
1. En riktigt bra dröm
2. Fick en till klipptid idag klockan 17.30

Så det fixade sig till slut ändå :D Sweet!

Längtar man efter vintern?

Har precis gjort en deal med en snubbe över Atlanten att få köpa skidor av honom. Kommer få skidorna jäkligt billigt och alla par kommer gå på 1300dollar.
Känns lite som hyckleri eftersom jag har skapat en tråd på freeride där jag menar på att man bör så gott det går att köpa skidor från svenska skidbutiker. Den tråden verkar gå fantastiskt trögt och det oroar mig. Det värsta som kan hända är att det inte blir någon deal där pga för få intresserade, då fortskrider väl vintern som inget hade hänt så det blir ingen större skada med andra ord.






Inte bara skidor som har gått i mina tankar de senaste dagarna utan även skidåkning, fotande och filmande. Har fått se riktigt porriga bilder som mina kompisar i Syd Amerikatt har tagit. Erik och Tim som jag gjorde min första säsong i Whistler med sparade pengar under ett års tid och är nu iväg och göttar sig i Syd Amerikatt tillsammans med en skön snubbe vid namn John. De åkte från Sverige i mitten av maj och kommer vara iväg till ungefär samma datum.
Blir inte bara sydam för dom utan även nordam och då Kanada och Kicking Horse där jag oxå kommer att vara i vinter. Så det blir lite som en reunion på bortaplan i vinter, och det kommer nog att bli epic fun!!! :D
Spana in deras blogg på www.gonesouth.blogg.se!

Bilder från grabbarnas Sydam resa so far...






Claim!

Jääkligt efterlängtad! :D




Catch of the month.....








Saknaden av broccoli kommer bli stor.

jag som tycker så mkt om broccoli. Smaken, konsistensen, färgen...allt. Finns inget negativ...behöver bara visa kärlek till broccoli så är det världens goaste mat.
Har hört att broccoli varken finns i norge eller kanada. Men jag hoppas att inte all broccoli dör ut här i sverige utan att det finns kvar när jag kommer hem.
Broccoli!

Lata sommardagar

Det är precis vd det är just nu. Lata jävla sommardagar, jobb från 7-16 sen hem och äta för att sedan hamna i koma. Trött konstant och det verkar inte bli bättre. Jag skyller så klart på värme och brist på bergsvyer. Dom dära bergen får mig faktiskt att leva :D




Helg nudå efter en hård veckas slit och gnet. Går rätt ok på jobbet faktiskt, trots att det är oootroligt monotont. Snart ny stad, nytt jobb och nya utmaningar....I hope.

En shoutout till mina vänner i Sydamerika, Erik och Tim, som verkar ha super kul bland bergen och snön.
Go slay some lines for me eh!




RSS 2.0