hepp

Jag har bestämt mig för att inte uppdatera det förra inlägget, utan istället bara köra ett gigaaaantiskt inlägg som nästa inlägg. Inlägget går just nu under arbetsnamnet "leapfrogger".

Sååå...håll till godo

Peas

knee is ok!!

As gött! Skidåkning idag. Var rätt nervös att det skulle göra ont i knät eftersom det gjorde ont att göra "skidmoves" eller torrskidåka, så att säga, igår så trodde att jag skulle göra ett åk som skulle göra ont sen sitta i daylodgen hela dagen.
Så vart det inte! :D Körde rrrriktigt defensivt för att inte lägga ngt tryck på knät överhuvudtaget och bara...kärring åka hela dagen och fota. Men det gick bara snabbare och snabbare under dagen. Vågade aldrig rrriktigt dra på eftersom det hade vart kasst om jag hade krashat och göra knät sämre än vad det är.
Så fota och skönåka var dagens melodi...eller ja..skulle vara. Tänkte använda min Lensbaby 3G för första gången i skidsammanhang och fota vänner när dom kör lite småklippor och sånt. Så blev det inte eftersom alla var så stokade på att åka så ingen orkade vänta på att jag skulle fixa till kameran..sååattehh.
Fotade lite när de skulle kör Dare, en ganska rolig ränna som går ner från T1. Så jag började ställa in mitt lensbaby men kom på att bilderna inte skulle bli så bra efter det bara är ett 80mm objektiv så de skulle bara sett ut som små prickar. Så jag fick ta fram mitt 160-480mm ist som är det sugigaste objektivet jag har...skärpemässigt. Vad jag även fick erfara idag var att det inte bara sög i skärpan utan har grava problem att känna hur mkt ljus det finns ute...så...det suger! Vill ha ett 70-200 4L...men har inte 4 000kr som ligger och skräpar just nu :( Inte heller 2300 kr för ett 17-50 2.8 heller för den delen som skulle göra mitt system komplett..okej..det hade vart najs med ett 15mm fisheye..men 3500kr för ett objektiv med så smalt användningsområde...njaee..dont think so.

Nu har jag tagit lite mer bilder och sådär så här kommer en hel klump.


jag kallar denna samling för....

DIVERSE!

är inte klar med inlägget än..men läs så länge iaf....









fortfarande jävligt bra!


Snö...åtminstone

Jaaa. Då har man lyckats idag kan man säga. Snö för första gången här på ett bra tag. Så jag och Alexis drar ut och är jäkligt peppade på att shredda. Känner första åket att det är bra snö och allt känns bra. Sen åker vi upp i stairway to heaven för att droppa ner i Feuzbowl. Jag hinner inte så långt där innan jag pang..får slagsida och fastnar med ena skidan i ett träd och då tweakar knät lite. Så det var mitt för dagen...fett skoj. ICKE



Lisa och Anna hade iaf jäkligt skoj..welcome ladies!

bubbel och skrapande

ÄÄÄNTLIGEN så är vår hottub lagat och klaar :D Så igår var det full on (överanvänder nästan det uttrycket) bubbel och öl. 8 pers i bubblet och jäkligt bra stämning lade grunden till en lite ovanlig utekväll. Alla hade sagt det klassiska, "om någon mer vill ut och åka imorrn så åker jag oxå"...yeah right. Alla blev helt alkoholförgiftade och vinglade bort mot the Lyric där det kostade 5CAD att gå in. Hutlöst dyrt tyckte jag och Erik och vände i ren protest och gick ut. 2 min senare kom vi ju fram till att vi hur som helst så ville vi ju in. Så jag...."prutade" ner priset till 2.5 CAD...nöjda över mina haggling skills gick jag in och hängde in jackan på mitt hemliga ställe :P
Scratchbastid, DJ från Montreal, spelade och det var mkt folk där...för mkt folk IMHO.
Tidigare kvällar har det vart as grymm stämning på dansgolvet men igå vart det riktigt fientligt. Knuffar och skit hela tiden. Alexis, Bill och Bull var nära på att råka riktigt illa ut när en junkie frågade dom om de hade nå kokain att sälja varpå de svarade "nej". Killen lackade och ville börja bråka och skulle ringa sin balla vänner som skulle komma och spöa dom. Det dödade stämningen lite kan man säga. Så de gick hem...förståeligt.
Vi fortsatte iaf festande och det va riktigt najs..eller ja..så najs det kan vara på ett bråkbenäget dansgolv.
För övrigt så avsluade DJ med att spela Star Wars låten med bara scratchnignar ...as ballt!
Hmm..nu när jag tänker efter så var det inte såå himla crazy kväll ändå. Den kändes rätt märkligt...men njaa...det var den väl inte då?! Oohh well.

Anna och Lisa har kommit till Golden. De anlände i onsdags och verka känna ungefär som jag när jag kom hit. Man blev sådär löjligt glad och bara gick runt och fånlog en hel dag :P Meget najs!

Kvällen avslutades med världens fyllecravings från min sida. Köpte chips dip och choklad. Fick dessutom skjuts heela vägen fram till dörren. Glassigt!

Inte alls så farlig dagen efter som jag trodde att det skulle vara. Så det blir väl en promenad sen och en rejäl nypa bergsluft!

Var bara tvungen att avsluta med det här lilla klippet. Sjukt tung remix!











PEAS!

RSS 2.0