Så var man framme :)

Har iofs vart framme ett tag. Kom nämligen natten mellan den 26e och 27e klockan 03.20 lokal tid (-8timmar).
Vart lite lat med att skriva får jag väl erkänna.  Knappt tagit några kort heller för den delen. Har mest oroat mig över mitt bagage som då försvann ....som...tack Air Canada för att slarva bort 3% av allt erat bagage. Douchebags!

Kläderna kom i söndags vilket var jäkligt skönt att få. Skidorna tog lite längre tid men kom fram i går morses.
Mao är första dagen avklarad. Kändes som alltid...skit.... att åka. Men även om jag suger just nu så känner jag ända att jag börjar hitta tillbaka.

Mkt laviner och lavinoffer i kringliggande resorter så...jag tar det väldigt lugnt med offpist åkandet ett tag nu. Vill inte åka med i ngn lavin precis.

Ska ut och "shredd the gnarl" nu.

Peas!

Alltså

Vill verkligen bara säga att jag hade världen roligaste dag igår! Fick träffa lite vinter polare som man inte sett på ett bra tag. Sedvanligt skitsnack följdes upp av kebabsås tävling (mariestad krossade trollhättan!!!) och skid/brädfilmer. GOOD TIMES!
Finns inte så mkt mer att säga! Det var galet skoj att träffa er igen! :D

Stay black and keep it sick i vinter!

Mr Sickness på väg mot sjuke åket!


Closure...

Skönt... snart kanada i 4månader! Fan vad härligt det ska bli! 5 dagar kvar. Dags att börja packa :)

Hemmahemma tills jag drar.

Sista arbetsdagen avklarad. Var inte fööör peppad att gå till jobbet. Men jag ville ju inte heller bara gå dit för att INTE tjäna pengar...måste ju sälja oxå. Blev ett sälj på 3 timmar..så jag är väl inte helt nöjd med den.

Wellwell..blev tåget til Skövde sen och bil till Mariestad. En pizza från candys och en Mariestad Julebrygd senare var man som fastnitad i soffan framför på spåret och Robins...not my choice men va rätt skoj :)

Kommer alltså vara hemma tills jag åker. Ska under tiden då fixa med lite saker och förhoppningsvis träffa en massa vänner.  :D

Såååå..nu kommer jag ha tid och möjlighet att lägga upp lite bilder...har iofs inte tagit sååå mkt roliga bilder...men några lär dyka upp.

Peas!

on the Jobbet igen.

sitter här under lunchen och tar det lugnt.  Snittat 480kr provision per dag vilket inte är sååå mkt att hurra över men bättre än inget. Snart är det alltså färdigjobbat för i år :O och sen bär det alltså av.
Låter konstigt men det känns just nu rätt blandat att läman Sverige....finns vissa saker man verkligen kommer att sakna under 4 månader som man hoppas finns kvar när man kommer hem.... och då menar jag inte Super Sushi på prinsgatan.

Ska bli mer bilder och sånt från och med i helgen då jag kommer att ha INTERNET som jag då har saknat en hel del.

Over n out!

Jobbjobbjobb

Är jobb som är på schemat nu. Förra veckan jobbade jag 58timmar och hade skaplig provision oxå. Denna veckan har börjat lite lugnare då jag inte har jobbat dubbla pass än, men det kommer.

Hjälpte min polare Anotn att flytta igår så det fanns saker att göra. 3 våningar....spiraltrappa och en smal sådan var inte ngn dröm när man skulle ha upp han soffa...ALLS. Men det gick rätt snabbt då vi var 5 pers som hjälptes åt. Var även förbi en annan polare för att låna lite fotoutrustning i form av ett Canon 17-85mm USM IS, en Speedlight 430 blixt och ett batterigrepp till min 40D. Ska agera fotograf på en eventkväll som min syrras skola ska hålla i. Kommer bli skoj att få agera vimmelfotograf :)

Bilder kommer nog att dyka upp ngnstans på bloggen kanske :P

Har för övrigt inget internet nu då syrran har sagt upp sitt mobila bredband eftersom det inte fungerade så bra där vi bor. Såattehh...inge kul för mig som gör lite varje dag på nätet....kollar freeride, facebook, blogg och pratar med kompisar på MSN. Wellwell...får se hur det går med det nu då. Blir en ny erfarenhet att inte ha möjlighet att kunna göra det när man själv behagar :P Funderar på att ta ett mobilt bredband från jobbet. Tre månader fritt samt låg månadskostnad på 189kr för fri surf.

Mobilen ska nog oxå bytas till antingen fritt eller lågt. Riktigt bra  priser faktiskt. Detta kommer att ske om inte 3 erbjuder mig ett sjukt bra erbjudande på deras flatrate...typ 40% rabatt på abonemanget.

Nu..åter till jobbet...sen...who knows.

Peas!

RSS 2.0