Ännu ett nytt jobb :O

Helt sjukt vad jag får jobb nu :P
Ännu ett säljar jobb. Denna gång på Provoice på Drottninggatan 16 ovanför sportlife (har 20% rabatt på det gymmet :D ).
Kommer att sälja lite allt möjligt och har väldigt mkt bättre provision än på det andra jobbet där jag hade rrriktigt dålig, 4-6kr per såld. Nu är det 100kr per såld och redan slängt iväg tre idag och kommer att sälja en till nu snart :)

Annars så är det mesta som det alltid är. Lite förkyld som vanligt, ett jäkla förkylnings år i år...mkt segt alltså!
Väntar mest på att julen ska storma in och föra mig bort till kanada och snön.
Inget annat som har hänt faktiskt. Eller jo!! Jag har fått ny "säng" vilket är najs. Vi har köpt en ny bäddsoffa variant as stor i vår lägenhet. Så nu kan vi alla sitta och löka framför tvn på kvällarna. Najs :)

kommer att börja ladda upp lite bilder så fort som syrran får tillbaka sin bandbredd på sitt bredband :P

Well..inte så mkt mer att skriva om.

Peas!

Nytt jobb!

Fått ett till jobb idag :D 2 veckors uppsägningstid på mitt nuvarande så jag kommer att ha dubbelt nu i två veckor..wellwell. Funkar väl antar jag.
 Telefonsäljar jobb båda två och jag hoppas att jag får en mer utmanande kampanj på det nya jobbet än där jag sitter nu. I stort sett självsäljande och det är inte roligt. Man ska ju känna att man har övertalat kunden till att köpa. Annars är det inte roligt!!

Wellwell..ska sova nu. Trött som attans!

Peas!

nu ...är det fan jul..officiellt...iaf jäkligt nära

Coca Cola reklamen har börjat gå!!
Aldrig blivit så glad av att se den ngn gång tidigare. Låter skit löjligt men jag längtar som fan efter julen! Ska fira jul hemma i år. Inte på ngn fest i Kanada utan hemma i Mariestad med min familj. Så jäkla najs!
Ska man vara hemma en gång per år så är det julen...tycker iaf jag!

Segt med segt

Har inte bloggat nu på ett bra tag. Beror mest på lathet men även på att syrrans internet har är sjukt slött.
Ringde till Telias kundtjänst igår och frågade varför det är så då det är obegränsad surfning. Men då sa hon att man bara hade 5gb att utnyttja i den snabbaste hastigheten. Efter det så går det ner till 30kbit....så det är det jag sitter på nu.... slöare än ett modem med andra ord. Inte så skoj.

Orkar inte skriva så mkt men jag kan avslöja så mkt som att jag har fått jobb som är värre än electrolux som jag varit på innan. Sälja Telia fast telefoni till befintliga kunder. Inte så ballt alls faktiskt. Noll utmaning och KASS provision!!! Fifan. Vill byta projekt redan efter 6 arbetade timmar!....suck. Så så äre. Hade gott folkens!

Peas!

Helgen som varit....

Yes!
Anlände alltså i Gbg torsdags kväll tack vare Robert Jarlenäs och hans flickvän som skulle åka mellan Lilleström och Gbg... big thanks!
Soff sovning igen då eftersom jag inte har någon säng här i Gbg, börjar iofs bli van.
Så nya adressen är alltså Tredje Långgatan och jag bor nu med mina systrar och kommer göra det fram tills att jag åker.

Fredagen började med att städa lägenheten, sjukt kul start  :( Tog inte så lång tid eftersom vi var tre som hjälptes åt.
Gick efter det på stan för att hämta upp biljetter till Free Radicals premiären som var på kvällen. Alla biljetter var såklart slut men jag fick två ändå tack vare Jim som jag bodde med i Kanada som hade tidigare under dagen hämtat upp två st biljetter som då gav inträde åt fyra personer....thx man!  Kul att se dig igen! :D

Gick sedan med lite på stan och kikade. Kollade in lite nya lagg på Skistore och Robert provade pjäxor i typ 2-3 timmar. Det tar faktiskt så lång tid att prova ut sånt. Man blir ju aldrig nöjd i butiken!

Väntade sedan in Martin och tog en sväng med honom till Adams där dom skulle ha förfest. När vi kom dit var det inte en käft där. De som jobbade samt kanske två andra varav en var en "redbull tjej"...sådär söta fina tjejer som ger ut gratis redbull. Wellwell.

Kom kanske iväg lite väl sent till festen då vi hade väldigt trevligt på förfesten och Anna kom lite sent pga att hon velade lite med om hon skulle till gbg eller inte...men fint folk kommer sent ;) . Kön slapp vi bry oss om då Martin fixade oss före vilket var jäkligt skönt. Kommer in och den första människan jag möter är mina gamla roomie från Whistler Fredrik. Kul som fan att se honom igen. Träffade även Markus och Maria (kul att se att hon var på båda benen igen) och såg Glen Plake som presenterade åkarna och presenterade filmen.

Filmen var bra men jag minns inga detaljer så det blir att köpa den snart och kolla på den hemma i lugn och ro...eller åka upp till Åre när den har premiär där...hmmmm?!

Vi drog strax efter att filmen och min hals var slut då alla körde på så jäkla bra!


Orkar inte skriva ner ALLT som hände men ja...det var en jäkligt trevlig helg i varje fall.

Ska iväg och söka jobb nu...hoppas att den där VD tjänsten på SonyEricsson fortfarande finns kvar ;P

Peas!


bilder kommer snart.

RSS 2.0