Jobb, Jagga och ny garderob.

Yes då har man börjat att knega som attan igen då. Fan inte skoj, men vad gör man inte för att få åka lagg till vintern.
Elux har blivit än mer monotont sedan jag var där senast. Då "roterade" vi iaf på olika delar av förmonteringen, nertaget, 2:an, burkar och rengöring. Nu är jag BARA på rengöring. Väldigt soft just nu må jag säga med många sommarjobbare och lite lugnare tempo, så klagar...gör jag inte.
 Det här jobbet blir väl inte så långvarigt känner jag då suget efter att se ngt nytt samt sugen på pengar är stort just nu. Så jag blivkar väster ut mot gbg...eller kanske tom vårt grannland Norge. Who knows vad det blir?!

Jagga..... jaa det är inte jag som har köpt en Jaguar från -75 utan min kompis Fredrik Löfnertz aka Greven (även lite andra smeknamn :P hehe). Det går som en stridsvagn och sjukt fin att köra. En riktig glidarbil skulle man kunna kalla den. Bensin gillar den oxå. Såpass mkt att om man kör lite halvt om halvt vårdslöst så drar den en bra bit över 1,8l milen...bra drucket för att va så gammal :P

Anton+Jaggan



Welll garderoben behöver lite nytt och fräsht... ser ut sähär nu

Och funderar på att grejerna ska bytas ut mot dessa..vad tycks?

studentrage&polare

Inte så ofta man har jordbävning utan seizmiska aktiviteter i Sverige. En av de senaste gångerna var för åtta år sedan,2000, då Rage Against the Machine spelade på Hawaii scenen på Hultsfredsfestivalen. Igår hände det igen, och jag var där! :D
Biljetten var redan inhandlad för ett tag sedan...mars faktiskt. Stoket fanns där...men det gömde sig lite. Lite som när ska resa iväg ngnstans. Man är inte peppad förrän man står där...på plats. Innan det är allt bara fantasier.
Klockan 10 igår styrde jag, Julia, Peter (Julias bror) och Johan Friis mot Hultsfreds dammiga festivalsområde. Resan dit kändes oändligt lång och alla va rätt hungriga, så ett stopp i Jönköping på Max var precis var doktorn ordinerade.
MMMax :-)


Tre timmar senare var vi framme. Vi möts av emo-kids och en hel del jäkligt fulla människor (klockan 4 på dagen) så vi visste att vi hade kommit rätt. Första spelningen som var av intresse (för Peter och Johan iaf) var Anitflag som gjorde sin första spelningn någonsin i Sverige. Bra drag men..fan..man var ju där för att se RATM så allt annat kändes bara som ett slags nödvändigt ont. Mao så hade vi ett par timmar att slå ihjäl och klonkade spelning på spelning för att tiden skulle gå lite snabbare.



Mina dojor och Antiflag Babyshambles Serj Tankian


Eftersom jag vet hur ni som läser (ni väldigt....väääldigt få) inte gillar mina lååånga utlägg om hur dagarna utspelar sig så tänkte jag nu att skita i allt mellan spel och göra en kort recension av spelningen.

Rage Against the Machine;

Tracklist:

1. Testify

2. Bulls on parade

3. People of the sun

4. Bombtrack

5. Vietnow

6. Know your enemy

7. Bullet in your head

8. Born of a broken man

9. Guerrilla radio

10. Calm like a bomb

11. Sleep now in the fire

12. War within a breath

 

Extranummer:

13. Freedom

14. Killing in the name


 

Höjdpunkter (för mig):

Killing in the name, testify, bulls on parade, bullet in your head, born of a broken man

Botten: Alla jävla moshpit mongos som ska hålla på och jävlas med alla och förvandla spelningen till ett överlevnadstest.


 

Lätt den bästa spelning jag har sett i hela mitt liv. Har iofs inte sett så grymt många band...men det här märktes att ...det kan inte bli så mkt bättre än såhär.


 

Pictures

 

Blev inte så mkt studentbilder precis..... blev sånna här ist.




 

Till sist...take me back!

 


lite .... sür.

fanfanfan.
Jag och Freddan skulle alltså se/höra Fedde Le Grand på Park Lane i Gbg. Eftersom Fredrik sa att det var på lördag så tänkte jag inte mer på det och åkte ner hit igår (torsdag). När jag sen kollar på Park Lanes hemsida så stod det klart och tydligt "Fedde Le Grand 6/6"...fan tänkte jag på en gång. Ringer upp Freddan som säger "jaa...jag såg det igår".. kanske vart bra om han hade delat den infon med mig så jag slapp sitta i Gbg helt själv som jag då gör nu i skrivande stund...suger fan. Såattehh.....vet inte vad jag ska göra nu..tror ingen jag känner är i gbg för detta ...men..man kan ju alltid hoppas..ska kolla runt lite i mobilen..se om jag får tag i ngn...

ahhh...fattar inte...idag...surt!!!

Vars tog vintern vägen??

Känner mig smått dum i huvet när jag sitter här. Bitter och uttråkad över att det är fint väder och sol utanför mitt fönster. Pollenallergi och annat skabb är jag inte så förtjust i direkt. Ne jag föredrar vintern mycket mer.

Det hade väl vart skoj om jag hade haft ngt annat att göra på sommrarna än att bara spela golf och jobba, som att cykla eller klättra..ngt i den stilen. Så jag har idag suttit och försökt att dämpa hungern efter snö genom att kolla på bilder och skidfilmer. Det hjälpte...i sisådär 10minuter. Sen kommer abstinensen krypande tillbaka sakterligen. Tur att jag har skidorna på rummet så jag kan gå och känna lite på dom. Knäppa lite i bindningen och fantisera mig bort till kallare breddgrader med mer vitt än grönt.
Så om någon har en ..mjaa...50k att ge till mig och en flygbiljett till sydamerika skulle jag bli evigt tacksam.


Kalla detta för en sommardeprission...



RSS 2.0