wellwell

Vart en sådär inspirerande tid just nu. Har spelat golf...sprungit..fått ont i ryggen...försökt få till en deal mellan Freerides medlemmar och Alpingaraget...hoppas på att det går i lås...så att säga.
Annars inte mkt. Soligt som fan har det vart oxå. Men vad gör det när det är sjukt kallt i vattnet..inge beach än med andra ord.

Bitterhet är nog rätt ord just nu. Börjar se genom TeleMartins ögon tror jag...åh ja ä int bitter :P
Nåja. Tråkiga beslut och saker som inte går som dom ska har oxå vart en sakt som har genomsyrat min tillvaro.

Men iaf... blir nog skoj imorrn. Hänga med polarna hela långa dagen..vara social och bara ha det myys i solen. Ditchar tyvärr Emelie och hennes fina fest... dålig karaktär av mig... men dom lär inte sakna mig på den festen direkt ...hehe

Ska se om det finns några fina/roliga kort på kammmerrrran!

ja det fanns det allt...lite pics från Hulta..





Jojo..funny thing. Ma o pa´s TV har gått söder så då har dom lånat min så länge. Så idag va vi inne och de köpte en GPS till bilen..och medan vi ändå va iväg så passade dom på att kolla på ny tv. "Inge över 37" " löd det innan vi åkte dit...efter ca 1 timma så åker vi därifrån och ma å pa´s ända tanke är att "vi måste ha ny tv bänk...hur ska vi annars få plats med en 50 tummare....vore fräckt med fruckost tv oxå...en sån där liten..och ngn trådlös högtalare" håll i hatten säger jag..får se vart allt landar.


Ska nog sova nu...fridens!

Börjar mer och mer bli en fotoblogg...kanske ska börja tänka på layout??

Neeee :P




Enjoy!

Lost and found 2

Såg att jag hade en bunt sjyssta kort från Whistler som jag inte lagt upp oxå.
Enda dagen vi hajkade under den tiden vi var där. Lite svagt av oss må jag säga.

Snö i byn
snö i whistler

My <3 Jonas
jonas o my


där ska vi åka


hajjk
drrroppin




iihookalle droppar

Sofia Close-up
close up

Schteek på glaciären
schtek på glacier

Bilder från igår

Leker fortfarande runt med mitt nya objektiv. Finns inte så mkt att skriva om min tillvarot just nu. Händer inte så mkt. Blir mest golf och....ja..inte så mkt mer. Lite fika här och var och lite löpträning. Jaja...sakna skidåkning..jag?!?! naaehh





goddamn fint


körrka

Lensbaby 3G

Yes! Efter jävligt många om och men kom den äntligen till min brevlåda. Lensbaby 3G är ett lite speciellt objektiv som ger väldigt speciella bilder. Ställbart fokus i alla ledder och ALLT är manuellt, tom bländaren är manuell. Så håll i hatten för nu kommer Per go bananas med det här objektivet de kommande veckorna :P

Lite smakprov på vad man kan ta för slags bilder med en lensbaby 3G

kontrast

gult o blått....typ

Back in Sverige.

Ja, vad ska man säga. underbar säsong!! Sjukt mkt människor man kommer att sakna.
Men det sjukaste är ju att man redan nu planerar nästa säsong. Jag har ju precis satt min fot innanför dörren...i stort sett.

Det va en lång resa hem, men gick hyffsat smärtfritt ändå. Flighten från toronto var försenat med en timma vilket gjorde att jag hade tid att ta det lite lugnt och njuta av lite california rolls (sushi beroende till tusen!), och glo på lite folk.
När jag kom till Landvetter så hittar jag 4 av 5 väskor. Skidbagen var då såklart borta. SCORE tänkte jag eftersom jag då fick skidorna körda till dörren ist för att jag skulle släpa dom till min syrra. Så det va naaajs :D
Väl hemma så han jag knappt komma innanför dörrn innan det va dags att ducsha, byta om och ta sig till Gullspång för att festa med lite polare. Good times kan man lätt kalla det!

Right now.... golfat mkt, sprungit en del eftersom jag har sjukt bra kondis nu...för en gångs skull. Så det går lätt som fan och det jäkligt kul att bränna runt på gatorna i Mariestad som just nu dessutom är helt soldränkta. Perfekt golfväder!!! Shoohoo!! Eminent timing av unge herr Nyberg!

Natta maten på Vancouvers flygplats. Bagels och godis:P


natta maten


En sjukt trött Per mitt i natten

en trött per

klockan sent



Det var i stort sett bara jag och min packning på hela flygplatsen kändes det som.

typ...tomtpackning


Ääääntligen bara en kort flight kvar :D

sista biten




grevenmmjomojs

mariestad

jag på golfen


That´s it that´s all...för denna säsongen.

Episkt!

Puder, powpow, gnarl, fluff, lössnö, det vita guldet, götta. Finns en jäkla massa ord för det. Igår hade vi en såndär dag iaf. Efter ett regn dagen innan (snö på toppen) och hårt snöande under hela natten så var förhållandena på blackcomb sådär ruskigt bra! Inga turister utan bara vi, locals och andra bummare i backen. Så det va riktigt "ensamt", en sak som aldrig händer på blackcomb i vanliga fall.
Vi kom väl upp vid 9 tiden, och drog första åket vid glacier express. La ner ett gäng sköna svänga och fick faceshoots heela tiden, super sweet! Efter allt puder så var det väl bara den släta pisten kvar tänkte jag och spättade på. Men jäklar vad jag hade fel. Sjukt stora pucklar väntade mig precis över krönet, och jäklar vad det började skena. Tacklandes med pucklar och dodgande från andra åkare så försökte jag hitta ngt ställe för att dumpa all fart. Men fick till slut stopp men var sjuuukt trött i benen och fick bra med kramp i låret.
Andra åket var inte riktigt lika bra då vi körde riktigt riktigt riktigt puckligt, så inget skoj där.....var så jäkla trött i benen.
Typ halva av denna underbara dag körde vi vid horstman t-bar. Där brukar man i vanliga fall få ett kanske 2 åk innan det är heeelt uppkört. Men vi fick en jäkla massa åkt där. Eftersom det var så mjukt så försökte folk med lite nya grejer. Emil laddade på med en backflip och satte den klockrent! Det dröjde inte så länge innan Kalle skulle köra försök nummer 2 på en lincoln loop, som han oxå satte klockrent (kommer film på deras hopp snart).
Jaa..resten var underbart. 7th heaven skogen var underbar hela dagen. Massa roliga saker där, stenar, träd, små pillows och ja...ni fattar :P

Som vanligt....BILDER :P


mickemoi igen :P

Emil backflip Micke FS180


Emil backflipmicke fs180

kalle köttar

emil skuttaremil skuttmicke...fuck off


moi powder

Ett lyckligt slut!
:D

bra dag :D


RSS 2.0