Karma?!

Nu var det ett tag sedan jag skrev ngt på denna blogg. Finns lite orsaker till att jag inte skrivit. Största orsaken är brist på matrial och brist på bilder.
Jag har inte orkat att släpa med min kamera till backen om dagarna. Så det har blivit rätt ointressanta dagar. Det har varit rätt ointressant till idag. För idag hände fan allt!
Dagen började segt med att Emil, Karl och Micke drog och skulle kolla på skoter. Patrik och Jocke skulle dra och hajka. Det gjorde att jag Amelie och Martin var kvar hemma.
Jag och Ams kollade på Super Troopers (sjukt rolig komedi). Medan Martin gick och hämtade sina skidorn som skulle bli monterade...egentligen skulle de varit klara i förr går....men det verkar som att de har samma mantra som spanjorer..."Mañana mañana".
Så kommer Patrik hem...och Emil tätt därpå. Patrik lovordar de fina åken de fått idag medan Emil inte säger mkt och bara försvinner igen.
Tiden går lite och efter ett tag kommer Martin med sina nya fina skis. Han håller på att få mig och Ams att svimma av förvåning av de nyheter han bar med sig!
Vi hade svårt att tro det hela, men ibland är sanningen helt ofattbar.
Grabbarna som skulle provköra skotern hade kommit till snubben som skulle sälja skotern och fått börja provköra. Först Emil, sen Mikael...båda kör skotern rätt hårt. Sist kommer Karl och kör långsammast av alla. Efter ett par minuter kommer han runt hörnet med en plastbit i näven. En bit av ramen tror grabbarna att han har smällt av. Men det var värre än så. Han hade böjt hela framgaffeln på en sten som han inte såg.
"You´ve just bought a skidoo!" sa killen med en småbitter ton till Karl som lugnt säger att han skulle fixa allt. Det slutar med att Karl faktiskt köper skotern och äger nu alltså....en skoter.
När choclen lagts sig så skulle Mikael köra Patrik till greyhound stationen. Det tog en jäkla tid för honom. Vi hade räknat med att det skulle ta ca 20 minuter eller så. Så efter 1 timma så trodde vi att han hade krashat bilen.
Någon minut efteråt så kommer han insläntrandes med ett leende på läpparna. "Pappa har fixat årets första böter!" säger han med ett smågarv. Tydligen hade varken han eller Patrik haft på sig säkerhetsbältena när de åkte till greyhound stationen. En polis stannade dom och de fick varsin böter á 167 dollar.
Nu tyckte vi att det va rätt lindrigt eftersom vi alla trodde att Micke hade smällt med ngn och att nu bilen vår (yes vi har en egen bil...en Ford F-150 från -86 köprt för 2400CAD för hela baletten)var i beståndsdelar. Så en lättnad spreds när Mikael sa att han "bara" fått böter.
Vi fortsätter vår kväll, som innan insidenter kantats av öl och rom och kola, i samma tema som tidigare. Hip-hop kväll på Roadhouse stod på schemat!
Vi börjar traska mot roadhouse vid 23 tiden. Kommer fram runt 23.30 och hör beatsen smita genom dörrar och fönster. Riktigt sköna beats som kommer från bra kända låtar strömmar ur högtalarna. Glada och peppade går vi in i första dörren. Där möts vi dock av en vakt som annonserar om att det är fullt och förklarar att det inte finns en chans i helvete att vi kommer in inatt. Smått sura men mest paffa går vi ut och träffar ett par som står utanför. De har fått samma meddeladne som oss..men verkar vara lite mer på att försöka igen än vad vi är.
Jag börjar sakta men säkert förklara hur jävlig vår dag har varit. Som svar får vi en än värre historia. Paret var från Calgary och skulle till Vancouver. Deras planer grusades då de fick sladd (pga av kassa däck och halt väglag). Deras bil skjöts därmed ner i ett dike där hela bilne kvadades. De själva var oskadade...men planen spoilerad. En halv vecka och 4000CAD skulle det gå åt för att de skulle komma vidare.
På ngt sätt mådde jag lite bättre av att få höra att inte bara vi hade otur som fan.

Vår kväll avslutades ngt märkligt. Efter att ha blivit avfärdade från Roadhouse gick vi mot packers...ett ställe som vi trodde bara var en pub. Vi kommer in i lokalen och får höra vääärldens mest välkomnaden Club-beats! SUPAH SWEET tänker vi och hänger av oss jackorna! Där skakade vi röv hela kvällen och hade så sjukt skoj!

Nu är det dags att sova en sväng! zzZzzzzZZ trött som attan!

Stay tuned!

Kommentarer
Postat av: OnTilt

Dude, det lät ju som en helt underbar dag!:D

2007-12-30 @ 13:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0