Vilodag

Som sagt. Vilodag som dag två. Kan fan behövas då hiken tog gött mkt på min arma rygg! Gick oh la oss ganska sent ( vid 23 snåret) och sov som grisar till ca 10 ngn gång.
Gröt frukost, slösurfa och sedan ta på sig kläderna för att scouta ut staden.
Började med att kolla en supersjysst klädaffär som hade riktigt fina priser. Inget som jag kände att jag var tvungen att köpa. Men you never know!
Sedan blev det strosande mot The strip som alla locals kallar den lilla gatan som utgör centrum där alla butiker, banker och annat smått och gått ligger. Första stoppet blev 7eleven där vi spanade efter mobilabonemang. Efter lite snack och mkt information köpte jag ett simkort laddat med 100dollar med tillhörande gratis mobiltelefon. Nokia 1600 heter min nya porriga pimptelefon. Den har färgskärm och mp3 ringsignaler och två spel. Inte illa pinkat för en gratistelefon ;D
Dagen fortsatte med att vi strosade runt och kollade in alla bräd/skidaffärer som fanns. I en av dessa så hitade vi de skidor som jag har beställt och stokefaktorn infann sig...igen! Så stora och otroligt mjuka skidor har jag aldrig känt på! Kommer bli mäkta intressant att testa dessa i dess rätta element. Nämligen fett med snööö..lössnöö :D
Nog om det. Vi fortsatte vår resa med att spana efter bil. Efter en stunds promenad stöter vi på en ford dealer. Säljaren ville kränga på oss en Ford F150 från tidigt 90tal för 7 000 CAD (canadien dollars). Helt hutlöst högt pris för den sophögen. Visst, den hade gjort jobbet åt oss och den var faktiskt både fräsh och hade fyrhjulsdrift. Men ngn måtta får det vara. 40 000 för den bilen var att begära mkt!

Tiden går när man har...roligt...? Så när vi var färdigsnackade med bilkillen så var det matdax. Med bestämda steg så begav vi oss mot The Overwaitea som är stans coop xtra. Vi bestämde oss för att det skulle bli hemmagjord pizza vilket det även blev. En Hawaii med tomat och rödlök skulle man kunna förklara den som. Vi lärde oss, efter lite meckande, hur man ställer in ugnen för bäst pizza reslutat. Så det var inte den sista pizzan som bakades i den ugnen!
Dagen avslutades mkt värdigt med ett jacuzzi dopp i våran alldeles egna jacuzzi (som förövrigt går 24 timmar om dygnet, och våran hyresvärd som tyckte att vi borde vara nogranna med att släcka lamporna efter oss....jaja)

Här kommer lite av dagens bilder (de som blev bra).
Vårat kök

verywhere.blogg.se/images/2007/_mg_6943_1_1197802768_2809874.jpg" alt="kidsen vid 7eleven" width="600" height="900" /> Kidsen vid 7eleven




vacker vy
Vy över Purcells
324129-18 Micke smetar med degen.

Kommentarer
Postat av: OnTilt

Det ser jättetråkit ut Per, USCH lössnö!!
inte avis, inte alls avis.... ;-)

2007-12-16 @ 12:56:49
Postat av: julia

hej peeer! vad mysigt det ser ut! jag e mest avis på jacuzzin. för där hade jag legat heeela dagarna. :D

2007-12-16 @ 20:12:46
URL: http://jewelsbyjoulie.blogg.se
Postat av: Per Nyberg

Haha. Jo vi har rätt tung tillvaro just nu.
Haha :D

2007-12-16 @ 21:57:44
URL: http://pereverywhere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0