Well

har inte skrivit här på ett tag. Har faktiskt inte orkat riktigt. Sovit länge, åkt mkt samt varit mkt trött på kvällarna. Och det är just på kvällarna som jag skriver allt dravel ni läser.
Så NU sitter jag och väntar på att AK ska komma online så vi kan skypa lite med varandra. Med andra ord....nu tar jag mig tid att skriva det häringa!

Har varit två jäkligt fina och roliga dagar! Har kommit två nya svenskar Erik och Alexis (som var med i Whistler förra året...men bröt armen efter fyra månader). Jäkligt skoj att få åka med Alexis igen, trots att han just nu inte åker så bra som han brukar. Men vafan...han har ju bara åkt fyra dagar än så länge och han ska vara här i en månad. Så han kommer nog ha bra koll på planken om ett litet tag. Även en annan Whistlerian som Alexis bodde med första året "over there" har vi stött på. Snubben heter Thomas Bergmalm och är en jäkligt duktig skidåkare. Vi åkte med honom och hans polare idag och......man kände sig rätt kass. Faktist jäkligt kass. Dom såg ut som bergsgetter som skuttade runt med lätta fötter bland klipporna. Sjukt skoj att se några som vet hur man ska vända planken på rätt sätt in action.

Förutom det så har vi hajkat en hel del...faktiskt varje dag...mer eller mindre. Sjukt roligt att vara ute bland bergen och rocka röv bland orörd snö och små granar, detta i sällskap av sköna polare!  Han även knäppa lite kort under hajken...here they come!!!
 
Mikael och Jim lekerJonas 22år :DFint ljus!brantjimams dödsoling

frytrionemilioAms brännerEmil vyEmil bränner

Moi! :D

frey n dederingDe nya Fredrik,  Erik samt Alexisalexis

Kommentarer
Postat av: OnTilt

DUDE! sweeeet pics:P

2008-01-24 @ 12:08:09
Postat av: Per Nyberg

Thx dude :D

2008-01-24 @ 16:51:11
URL: http://pereverywhere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0